Domeinregistratie

Domeinnaamregistratie is het reserveren van een naam op internet voor een bepaalde periode, meestal een jaar. Domeinnaamregistratie is noodzakelijk voor een website, een e-mail of een andere webservice. Maar domeinnamen zijn veel meer dan alleen een technische snelkoppeling naar uw hosting partij. Een korte, gedenkwaardige domeinnaam kan het verschil maken tussen het creëren van een succesvolle aanwezigheid op het web en verdwalen in cyberspace – zoals dat soms zo mooi wordt genoemd. Een domeinnaam voegt geloofwaardigheid toe aan uw bedrijf en zorgt ervoor dat u een professionele uitstraling op het internet realiseert. SEO Ranking is naast SEO-specialist óók het adres voor het registreren van uw domeinnaam – úw merk op het web.

Website hosting

Webhosting is een noodzaak voor elke website – het is de fysieke locatie van uw website op internet, een online opslagcentrum dat de informatie, afbeeldingen, video en andere inhoud bevat die uw website omvat. Webhosting-serviceproviders – zoals SEO Ranking – onderhouden de server waarop de gegevens die aan uw website zijn gekoppeld staan ​​en beheren ook de technologie waarmee uw website verbinding maakt met internet. Websitehosting wordt doorgaans gemeten in de hoeveelheid schijfruimte die u op de server krijgt toegewezen en de hoeveelheid gegevensoverdracht of ‘bandbreedte’ die u nodig heeft om toegang te krijgen tot de server. Bij SEO Ranking weten we alles over website hosting en we helpen u daar natuurlijk graag bij.

Webshop hosting

Zoals hierboven omschreven kunt u bij SEO Ranking terecht voor het onderbrengen van uw website op onze hosting servers. Deze webhosting bieden we aan voor reguliere websites zoals bijvoorbeeld een informatieve website van een kapper, maar ook voor complexe webshops. Deze webshop hosting is speciaal ingericht voor het effectief verwerken van vaak duizenden producten die op uw webshop aangeboden worden. Deze webshop hosting maakt het voor bezoekers mogelijk om de inhoud van uw site te bekijken wanneer ze uw domeinnaam intypen. Daarnaast kunt u met webshop hosting ook direct e-mailadressen aanmaken met uw eigen domeinnaam.

SSL certificaat / HTTPS beveiliging

We krijgen bij SEO Ranking regelmatig de vraag waarom SSL voor websites zo belangrijk zijn. Wanneer u in de moderne tijd een website hebt, dan is het hebben van een SSL-certificaat net zo belangrijk als het dragen van een gordel in uw auto. De kernfunctie van een SSL-certificaat is het beschermen van server-clientcommunicatie. Bij het installeren van SSL wordt elk stukje informatie versleuteld die via de website wordt verstuurd en ontvangen. Eenvoudiger uitgelegd zijn de gegevens vergrendeld en kunnen ze alleen worden ontgrendeld door de beoogde ontvanger (browser of server) omdat niemand anders de sleutel kan hebben om deze te openen. Bij het omgaan met gevoelige gegevens zoals ID’s, wachtwoorden en bijvoorbeeld creditcardnummers helpt SSL u te beschermen tegen het steeds groter wordende leger van hackers en skimmers. SEO Ranking helpt u hierbij en houdt uw website én uw bezoekers veilig.

Ontwikkeling websites

U heeft uw domeinnaam geregistreerd en ook een hostingpakket afgenomen. Dan resteert alleen de website zelf nog! Bij SEO Ranking zijn wij al sinds 1999 gespecialiseerd in het ontwikkelen en ontwerpen van prachtige websites. Door de steeds groter wordende digitale wereld en de komst van ontelbaar veel online bedrijven, is het belangrijk dat uw website erin opvalt. Een unieke online uitstraling helpt u daarbij, en dat is precies wat SEO Ranking voor u kan betekenen. Door in te spelen op de behoeftes van uw specifieke doelgroep en de website perfect voor hun gebruikersdoeleinden te ontwerpen, kunnen we een website voor u ontwikkelen die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens fantastisch werkt. Het resultaat? Meer omzet, meer bezoekers, meer bekendheid en meer conversie.

Ontwikkeling webshops

Wilt u online uw producten aanbieden? Dan is het hebben van een webshop cruciaal. Via een webshop kunnen uw bezoekers eenvoudig online hun producten bestellen, waarna u deze alleen nog hoeft te verzenden. Net als voor het ontwikkelen van een mooie website geldt ook voor het creëren van een webshop dat de ontwikkeling hiervan perfect moet zijn ingesteld op de unieke wensen van uw bezoekers. Een webshop voor een online applicatie ziet er bijvoorbeeld totaal anders uit dan een webshop waarbij u kleding verkoopt. SEO Ranking is erin gespecialiseerd deze wensen om te toveren tot prachtig maatwerk, waarbij niet alleen uw bedrijf, maar ook uw producten er op haar best uitkomen. Online ondernemers besteden steeds meer tijd aan hun webshop en SEO Ranking neemt graag het technische werk voor u uit handen.

Koppelingen van uw webshop met alle grote platformen zoals Bol, Amazon en meer

Heeft u een prachtige webshop en wilt u de producten die u verkoopt aan de man brengen? Dan kunt u er natuurlijk voor kiezen om door middel van SEO marketing via de zoekresultaten van Google bezoekers naar uw website te krijgen. Toch is de kans groot dat er enkele webshops zijn waar u zelfs met de beste marketingtechnieken niet tegenop kunt boksen, zoals Bol.com of Amazon.com. Daarom kiezen steeds meer webshop-eigenaren ervoor om hun producten óók via deze gigantische platforms aan te bieden. Wij van SEO Ranking hebben alle technieken in huis om de koppeling te maken van uw webshop met deze grote platforms, zodat u de verkoop van uw producten kunt optimaliseren en zodoende meer omzet kunt genereren.

Grafische vormgeving

Hebben we u al verteld dat SEO Ranking een full-service internetbureau is? Vast wel, maar we doen het gewoon nog een keer! Naast onze SEO-specialisten en programmeurs hebben wij in ons kantoorpand ook de meest creatieve koppen van Nederland zitten. Precies om die reden kunt u ook bij ons terecht voor al uw wensen op gebied van grafische vormgeving. Of u nu een nieuw logo nodig heeft voor uw bedrijf, flyers wilt laten drukken voor een evenement of zelfs een roll-up banner wilt laten ontwikkelen voor uw kantoorpand – de opties zijn eindeloos. Onze creatieve vormgevers werken onvermoeibaar door om uw creatieve uitingen op te laten vallen.

Drukwerk en promotie materiaal

We hadden het er hierboven al over dat onze vormgevers hard voor u aan de slag gaan om bijvoorbeeld een roll-up banner voor uw bedrijf te ontwerpen. Maar wist u dat u ook bij SEO Ranking terecht kunt voor het daadwerkelijk laten maken van deze items? Met de juiste promotionele producten kunt u de zichtbaarheid van uw merk een enorme boost geven – en ook hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos. Van het laten bedrukken van bedrijfskleding tot het laten bestickeren van uw auto, wat u ook zoekt, SEO Ranking kan het voor u realiseren. Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon bij ons terecht voor het ‘eenvoudigere’ reclamewerk, zoals het laten drukken van flyers of visitekaartjes.

Drukwerk en promotie materiaal

Naast SEO-marketing en zoekmachine optimalisatie kunt u bij ons ook terecht voor SEA – Search Engine Advertising. Deze tak van zoekmachinemarketing (SEM) is speciaal gericht op het via een betaalde wijze beter gevonden laten worden van uw website. Het grote verschil met zoekmachine optimalisatie is dat SEA vaak per klik wordt betaald, terwijl u met SEO beter zult worden gevonden in de organische zoekresultaten. Het voordeel van SEA is dat u met veel minder werk direct bovenaan de zoekresultaten wordt weergegeven. Doorgaans biedt SEO meer mogelijkheden op de lange termijn, terwijl SEA u tegen een wat hogere prijs direct resultaat kunt opleveren. Bij SEO Ranking hebben we alle kennis in huis om geweldige SEA-campagnes voor u op te zetten.

Kom erachter wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen

We vertellen u graag wat we voor uw bedrijf kunnen betekenen op gebied van online marketing, promotie en webdesign. Ook voor domeinregistratie en hosting bent u aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP